Helt såld

Dessa "hårspännen" (eller vad man ska kalla det) är rena gudagåvan. Man behöver inte vara någon vetenskapskvinna för att fixa hårskallen sin ;) är i princip två hårkammar som sitter ihop med gummiband och pärlor.  Fick tag i dom via mamma som fått av mormor. Någon som vet vart det finns att köpa annars ? Call me!

Måndag morgon och hemfärdHär sitter man och funderar allmänt...si sådär..
Jag måste skärpa mig. Måste måla mer med mina tuschpennor. Har inte fått till den rätta snitsen än. Men nu jävelbergars ska jag sätta mig och plåttra. Men nu först packa ihop mitt liv på landet och åka ner till Umeå igen.
Hade en väldigt trevlig helg med alla underbara människor här hemma.Först pre-partey med Paulin och Maria. Avslutade med singstar på tallstigen 13 hos min granne som vi ganska snabbt avslutade av ren och skär utmattning. Vi började promenera hem för efterlängtad sömn och så står massa random folk utan för min morsas hus där hon ligger och sover. Typ hej hej på er.... ööööö? Fick veta att dom tagit fel på hus och ville ha tag i oss. Vi var några hus ifrån min mammas hus. Ni kunde ju bara ha ringt oss? Psycho-varning där...
Good bye :)

Reklamfolk

Bild: Google
Kunskapskanalen = Bra TV
Sitter och ser "Reklamfolk" på Kunskapskanalen. En Dokumentär från 60-talet om hur det gick till på en reklambyrå då. Lite annorlunda än hur man tänker nu, men ändå samma tankesätt. Men Nu när jag sitter och ser på det inser jag hur annorlunda skriftspråket var på den tiden. Relamtexter till vissa reklamer låter väldigt krystade. Det finns ingen chans att det skulle funka nu. Men det funkade nog på den tiden. Nu är konkurensen mycket större och man måste komma med nytt och osedda saker hela tiden...
Allt var inte bättre förr.. ;) Fast det var lättare att komma med något utstickande och unikt. Men nu är allt redan gjort. Lätt att man känner sig som en copycat nu för tiden.
Ha det fint ! Nu pyser jag ut på äventyr
// Vicky

Avslappnande kvällspysselKvällens projekt
Eftersom jag inte är riktigt hightech-html-are än. Så ska jag försöka göra om en färdig wix-sida till lite mer av min egen. Så jag kan ha min portfolio annan stans än på min livliga och tjorviga blogg.
Bilden ovan visar det jag hunnit. Bara hunnit med text och menyer. Bilderna på sidan är fortfarande utfyllnadsbilder och har inte riktigt fått till min stil och mina färger än. Detta känns som fusk, men jag har inte haft någon som helst tid att läsa webdesign. Men det kommer!
Återkommer om jag blir nöjd med detta. Nu blir det Breaking News med Filip och Fredrik. Sen blir det att sova med Cristopher. Välförtjänt sömn. Och härlig ledighet imorgon.
Peace // Vicky

Vad gör jag ?

JO!
Jag håller på att göra något utöver det vanliga. Skriver och layoutar lite idag. Får återkomma med någon kul uppdatering om jag skulle lyckas ha kraffsat ihop något vettigt. Är som tidigare nämnt inte lika skillad som jag vill vara på text. Så text är prio ett nu.. Förrutom att jag måste gå på ica gorme a la geggveck och köpa toarengöring. Annars blir boyfriend städarg ;) Och jag med i långa loppet. So i Better do that. Peace / Vicky
Notera att bilden ovan inte är layouten jag håller på med. Bara lite utfyllnads-bild för inläggets skull. Pow!

Lite annorlunda doptavlor


En gammal uppdatering
Så blev det. Hjälpte Anna med en doppresent för någon vecka sedan. Jag hann knäppa en bild på ett halvfärdigt kollage av tavlor här. Slutresultatet blev bra när jag hade fyllt upp den nedre tavlan också. Har dock ej bild på denna. Men det kommer väl inom snar framtid ska ni se. Sedan känner jag att jag VERKLIGEN verkligen verkligen borde köpa en bra kamera. Men vem har råd med det.. svar : inte jag , och inte just nu i alla fall.

RSS 2.0