Skrivarjävel!

Hata teknik
Jag har en grym idé, som jag behöver lite tid vid datorn till. Även penna och papper. Men nu får jag inte scannern att fungera. Blir absolut galen eftersom jag behöver föra in mina illustartioner i datorn för att där fortsätta min mästerplan. Vill även fortsätta skissa på Anrdés träd till hans vägg. Men skulle vart fryntligt om scannern ville funka. Om någon kan någon om kombo-skrivare, så säg till. För jag är handikappad.

Annars så
Är sjukt trött, nästan utbränd.. behöver lugn och ro och tid att göra det jag är bäst på.  Ska börja arbeta lite tillsammans med 24GraderNord, vilket lär bli awsome. Måste ha mer fritid och ro nu känner jag.
Nu jobba for överlevnad och byta av käraste Pia som slitit hela dagen. Tjo!

Ledsam tid...

Kära morfar lämnade oss inatt...
Så hälsar alla mina tankar och all kärlek till mamma, Marianne, Annelie och Gunnar och alla andra närmaste stående..
Idag tänkte att jag hylla morfar genom att göra något som han skulle gillat att göra.
Eftersom jag inte hade möjlighet att snickra ihop en hylla, så köpte jag en stor sliskig bakelse. Han gillade bekelser och sötsaker. Och det gör jag med. Så idag går mina tankar till dig morfar.
Jag vet att du har det underbart i himmlen Alf <3
Men vi kommer att sakna dig...

Fridayhej

Bild: vicky-favorit i repris
Helgstart med halvfart... och lite tråkigheter
Hälsat på min sjuka morfar ikväll. Inte direkt trevligt. Blir nog detsamma imorgon.  Stackars. För övrigt annars så bör jag sova nu. Sitter och filurar ut ideer på hur ett träd skulle kunna synas för att passa mr Andrés önskemål om en väggmålning. Sedan funderar jag på cd-omslag. Ska fila mer på det imorgon. Och fabian vad ensamt utan älskade Chrisjones bredvid mig här.. <3
Över och ut. Slut.

Julklappstips...

Bild: Victoria Eliasson (gjord i Photoshop.)

Tidig tanke om julklapps-fix
Gjorde om ett självportträtt i photoshoppen en gång i tiden. Man tar en bild och gör kontrasterna väldigt höga åt alla håll som bara går. Lägger på lite andra effekter och färgsplatter eller ta en färdig abstraktmålning till hjälp. Blir faktiskt ganska trevligt för ögat och lätt att passa in i en inredning etc. Vore rätt nice att trycka upp på denna på canvas och ge till farmor och mormor i julklapp kanske. Dom vill ju alltid ha bilder på sina barnbarn. Och detta vore en roligare variant av detta.
Eller denna i färg:
Bild: Victoria Eliasson (gjord i Photoshop.)


Jag är inte den som är den!


Var aningen bitter idag...
Men skakade av mig det. Gjorde en US and A. Jag åt lite burkglass innan jobbet. Och det var är av dom godaste glassarna jag smakat. Ben & Jerry kan kyssa sitt arsele godnatt. ICA´s egna Gräddkola- glass med kanderade mandlar. Lagom mängd av allt. B&J borde inte få kallas glass eftersom det är cirka 70% kaka och 30% glass i paketen. Ärligt! Och vem fan gillar kakdeg. Smakar fan bakpulver. Halvbakad hit och helbakad dit..
(kommer nog bli en arg, bitter tant när jag blir gammal.... men det ser jag fram emot)
Angry Vicky is signing out. Godnatt

En burk med inspiration...

... JA TACK! Det skulle behövas ganska så redigt. Brukar älska hösten, men nu hatar jag den. Har inte ens en tumme i röven att dra ut. Allt är blankt.
Bild: från min favvoblogg "Förpackad" på caps hemsida.

Höstpresent till mig själv

Nu vet jag inte vad jag har gjort riktigt...
Men jag har beställt en Olympus E-PL1.  Har inte haft en kamera sen 2007, då den förstördes då jag envisades om att ha den i samma fack som en coca cola med EJ åtskruvad kork. Dumt av mig då, men nu är en ny i mina ägor snart. Detta är en kompakt systemkamera och en re-make på en gammal modell som fanns en gång i tiden. Därav utseendet. Funderade på en Nikon, men pengapungen drog ihop sig skrumpnade av bara tanken. Sen är man ju alltid tvungen att slänga på en försäkring på allt. Så detta blev nog dyrt för mig. Detta får duga. Är ju ändå ingen proffsfotograf ännu.
Och nu är jag sjukt taggad på att få den levererad, så jag kan dra ut i skogen och fota stubbar med gamla mögliga lavar på.
Hell yeah!

RSS 2.0