Que?!

Tjo och fräs!
Lite besviken på min jobbkväll. Världen stod totalt stilla. Sen insåg jag att jag inte har några kompisar och alltid hoppas på att crille ska vara min vän. Jag är patetisk. Pojkvän är inte samma som vän. Även om man önskar. Vän är Mikaela Åberg, Linn From , Anna Berggren och så vidare och så vidare...

Men efter att ikväll ha småpeakat om att jag hade hundra kilo överflödenergi och ville göra något efter jobbet, så gav jag upp. Jag har hamnat aningen fel vad det gäller ålder på umgänge. Jag gillar umgås med äldre folk, men jag är en börda för dom. Är 22 år och tar mig inte in på att "märkes-pubar". Låt mig kalla dem det. Så jag gav upp och köpte en subwaymacka på vägen hem istället. Nu mår jag gött. Ska ändå upp imorgon kl 8, så bäst mår jag  : hemma inlindad i filt och framförallt nykter.

Mitt nästa projekt är att försöka höra av mig mina vänner lite då och då. Det här funkar inte. Måste sluta vara i lägenheten så mycket. Även om jag älskar det... älskar det alldeles för mycket. Även kärlek till Chris. Honom älskar jag också för mycket för mitt eget bästa. .

Bazinga !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0