Que?!

Tjo och fräs!
Lite besviken på min jobbkväll. Världen stod totalt stilla. Sen insåg jag att jag inte har några kompisar och alltid hoppas på att crille ska vara min vän. Jag är patetisk. Pojkvän är inte samma som vän. Även om man önskar. Vän är Mikaela Åberg, Linn From , Anna Berggren och så vidare och så vidare...

Men efter att ikväll ha småpeakat om att jag hade hundra kilo överflödenergi och ville göra något efter jobbet, så gav jag upp. Jag har hamnat aningen fel vad det gäller ålder på umgänge. Jag gillar umgås med äldre folk, men jag är en börda för dom. Är 22 år och tar mig inte in på att "märkes-pubar". Låt mig kalla dem det. Så jag gav upp och köpte en subwaymacka på vägen hem istället. Nu mår jag gött. Ska ändå upp imorgon kl 8, så bäst mår jag  : hemma inlindad i filt och framförallt nykter.

Mitt nästa projekt är att försöka höra av mig mina vänner lite då och då. Det här funkar inte. Måste sluta vara i lägenheten så mycket. Även om jag älskar det... älskar det alldeles för mycket. Även kärlek till Chris. Honom älskar jag också för mycket för mitt eget bästa. .

Bazinga !

Day after birthday

Tackar för alla miljontals gratulationer
Både på ansiktsboken och från familj & boyvän. Fick några fler fina promarkers av Chris, så det gjorde mig glad... Sedan finns det tårta kvar i kylskåpet som jag tänkte äta till lunch nu. Mohaha... Sedan utgång på stan och köpa lite fler promarkers att kompletera med. Fick skintones av killen, så nu behöver jag lite knalliga röda och orangea... och några gråa ;)

Gurl talk


Bild : Vicky (me my self and i)

Halvaken
Just käkat ett lass gröt , och nu packar jag kappsäcken. Hatar att packa och greja. Men ikväll slår vi våra kloka skallar ihop hos mig för en grill ;) Lite tjejskitsnack på det då! Blir trefligt trefligt!
Kommer sakna min grabb...jag är lite patetiskt och kär, så jag brukar börja sakna honom redan när jag satt mig på bussen. I am addicted to chris ...och så var det med det.

Peace
Och en smått söt en ...


Skepp ohoj!
Jag rundar av för denna kväll med en söt rymdvarselse. För nu skall jag göra lite nytta såsom att duscha och lägga mig. Sedan packa en kappsäck imorgon och bege mig till hem till skogen. Good old friend Jannike väntar med chokladmousse. Ha det gott folk!

Dagens tema - HOT ALIENS


There´s so many ways 2 love youHej !

Jag är så fullständigt förfläskat förälskad i Christopher <3 
Det var bara det jag vill säga idag...
Nu krälar jag till jobbet. Puss och hej

Idag har jag skissat en anka...

Ankdag
Hade en heldag då jag ritade ankor. Som min pojkvän och hans jobb behövde  för att göra en simpel animerad video. Men då hade den för långa ben, fel ögon och vingar, så jag var tvungen att skala ner den till typ inget. Och sedan blev det inget av. Så dom tog en anka som dom hade, aningen simplare och enligt mig småstygg. Men det var väl det som var enklast och meningen. Så .. Nu har jag en oanvänd anka till salu! Chao!

I am soldyrkareNär kommer sommaren till norrland ?
Dagens bild blev en tribute till sommaren...som för övrigt alltid kommer sent här. Pratade med brorsan i Göteborg och där blommar det för fullt. Och jag som har köpt ett kafé-set till vår såkallade balkong. Där hade jag tänkt sitta och sola på mina två lediga dagar, men det bara regnar och är mulet. Och när det väl är sol, så är det sol - fast kallt i luften. Jag säger upp mig från livet om inte vädret håller nu till helgen.

För till helgen tänkte jag försöka fira mina polare Paulin och Jannike som också fyller år snart. Vi slår ihop, och hoppas på att vädret håller för grillning ;)

Peace / Vicky

Tummy loveDagens lunch

Halloumi-ost stekt i olivolja
Färsk pasta gjord på ägg
Sås med pesto, peppar och grädde
Toppat med cashew-nötter

Fick receptet av min moster som är vegetarian, men detta är något för alla. Helt grymt!

;) och nu - avnjuta denna underbara skapelse

Trög årstid...Lite pappers-kladd
Nu är det vår och man borde ju vara piggare än någonsin. Men har svårt att hitta tid, fastän jag har ett ton med tid. MEN jag har små-målat lite och kluddat och skissat. Har snöat in mig på blommor. Lite flower power känns passande årstiden. Så jag kör på det.

Dessutom är jag sugen på en tattuering, så jag försöker måla rätt simpla ting nu... lots of sharp edges ;) ... vet inte hur mycket skisspapper som tar upp plats i denna lägenhet alltså... för mycket! eller en hel del i alla fall.

Peace / Vicky

RSS 2.0