Ledighet = göra nyttaInspirationen kommer och går
Igår fick jag min bok som jag tänkte skulle trigga igång mig igen efter vinterns långa mörka tid. Och det gjorde den. Mycket snygga illustrationer med olika stilar från hela världen att kika på.  Så nu ritas det på i hastig takt. Fast jag har inte riktigt hittat rätta feelingen. Ska fortsätta skissa och kludda tills jag har något värdigt nog att lägga upp här.

Gamla fyndlådan
Hittade en hel drös småkladd som jag borde göra något vettigt av. Men idag håller jag på att baka pirogdeg för att göra laxpiroger. Och därefter knatar jag iväg till jobbet. Så jag får se vad som hinns med här i livet. Och för er som är intresserade inom ämnet så heter boken Illustration Now 3. Finns i flera upplagor och har tydligen blivit en succé. Vore kul att vara med där någon dag när man blivit mästaren själv. Fast det dröjer nog...

Dagens tips till alla skillade små konstnärer där ute
Tappar du det, så hittar du det garanterat om du läser böcker och tidningar inom ämnet i fråga. För då kommer du att se hur jävla bra alla andra är och inspireras av det. Tips och trix i alla ära, men också känna tävlingsinstinkten komma krypandes... För kan dom, så nog fan kan jag! Dom är väl inte mer supermänniska än någon annan. Det gäller bara att nöta, öva, nöta, öva ...etc.

Ha det gött! // Yours truly... Vicky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0