Preliminär blogglösning

Billigt kludd
Igår satt jag och sketchade lite. Hade slut på vanliga papper, så fick ta hålade papper. Ser väl inte så fancy ut, men det gick bra att skissa igår faktiskt. Blev tjejer med bröst och rumpor.. Får handrita, fota och läga upp lite tills vidare eftersom datorn pajjat.  Fast det är ju kanske också kul att få se mig lite in progress.

Peace / Vicky

Boykottar nisch

Jag och Linn är två typer av konstnärer som bestämt oss för att dissa det här med att ha en nisch ett tag. Det är bara ett sätt att begränsa sig.Bubbeltrubbel

Planer och liv .... rakt ner i slasken

Mitt fisktema sket sig fullständigt nu på grund av att min "jobb"-dator blivit trasig. Om jag har tur så kan jag kanske få ta i en billig begagnad senare. Det känns behövligt. Vad ska jag annars ta mig till på min fritid. Rackars rabalder alltså! Jag som var ledig i tre hela dagar och hade planerat en kreativ weekend med mig själv. Hade köpt dator-godis (som jag kallar det) och en breezer att suga på. Men det blidde inte av!

Pojkvän och hans vän satt och pillrade med datorn förgäves men det var kul att se. Det var ett äventyr i sig att bara se hur engagerade pojkar kan bli när dom har ett uppdrag. Dom fick visa att dom var män i alla fall ;)

Över och ut / Vicky

Bild of the dayDet härliga med illustration
...är nog att man kan gå lös och vara hur galen och fantasifull som helst. Det vara precis hur overkligt och barnsligt som helst. Fiskar och insekter är det ultimata motivet att måla om man vill gå lös med fantasin. För dom kan se ut hur fan som helst. Dom kan ha bölder, sneda ögon och vara vilka galna färger som helst. Eller typ 60 ben, 8 vingar och ett stort fett horn i pannan.

Veckans tema

Så nu har jag bestämt att min nish eller mitt tema denna vecka ska vara fiskar. Nästa vecka blir det insekter. Och därefter får jag se. kan ju inte bli annat är kung.

Peace / V to the icky

I´ve got love in ny tummie...Yummie yummie
Har precis tryckt en god lunch, som då presenteras på bilden ovan. Tänkte att jag måste visa omvärlden att jag äter. Och detta är inte i närheten av allt jag äter på en dag. Hade jag haft normala gener hade jag varit rätt så storväxt vid det här laget tror jag.

Och vadå blivit smal?
Alltid varit. Det här är sinnessjukt att jag dör. Kan hända att jag tappat dom 100 gram muskler som jag fick vid födeseln under vintern för att jag suttit vid datorn för mycket, men kom igen. En miljon tjocka amerikaner skulle döda för mitt matsmältningssystem. Jag skulle lätt byta ut min mage mot en vanlig seg mage, så jag fick lite hull att bygga muskler på. Men vad fan. Är väl lyckligt lottad :)

Ett antagande: Jag säger till min redan feta vän Doris att hon blivit ännu fetare. Tror du jag får en high five ?

Don´t think so ... ;) Därför jag jag det EJ.

PEACE / Vicky

Fishy Lips


Denna bild är en handritad liten täckning som jag försökte göra det bästa av i photoshop. Från och med idag kommer jag att lägga upp en "dagens bild" var eviga dag. Ska försöka hålla vad jag lovar den här gången.

Take care! / VickyBusigt värre...


Provat på liet asain cartoon-style ... Sweet!

Hemskt mycket tv & snus


Illustration By Victoria Eliasson

Varför snusar man ?
Svar: För att det är gott. Har man börjat så har man. Och jag har inte haft hål i tänderna sen dess. Men istället kommer jag väl tappa alla mina tänder när jag är 30 istället...  Finns större problem i världen. Typ Tsunamin i Japan. Stackare :/ Naturen är lömsk

Och nu... Ge mig en lyckospark. Och gärna en spark så jag tar mig ur soffan om dagarna. Jag gillar för många dåliga serier som går på tv nu. Ikväll har sett Halv åtta hos mig, Sofias Änglar, Desperate housewifes, Cougartown och The Middle. Och innan det -dagtid, så såg jag Seventh Heaven, Ellen Show och massa knäppa program på TV11. Jag brukar till och med se Jerry Springer och min pojkvän mobbar mig lite varje dag för detta... Det är faktiskt djuriskt dåligt.

Peace / V

Ledighet = göra nyttaInspirationen kommer och går
Igår fick jag min bok som jag tänkte skulle trigga igång mig igen efter vinterns långa mörka tid. Och det gjorde den. Mycket snygga illustrationer med olika stilar från hela världen att kika på.  Så nu ritas det på i hastig takt. Fast jag har inte riktigt hittat rätta feelingen. Ska fortsätta skissa och kludda tills jag har något värdigt nog att lägga upp här.

Gamla fyndlådan
Hittade en hel drös småkladd som jag borde göra något vettigt av. Men idag håller jag på att baka pirogdeg för att göra laxpiroger. Och därefter knatar jag iväg till jobbet. Så jag får se vad som hinns med här i livet. Och för er som är intresserade inom ämnet så heter boken Illustration Now 3. Finns i flera upplagor och har tydligen blivit en succé. Vore kul att vara med där någon dag när man blivit mästaren själv. Fast det dröjer nog...

Dagens tips till alla skillade små konstnärer där ute
Tappar du det, så hittar du det garanterat om du läser böcker och tidningar inom ämnet i fråga. För då kommer du att se hur jävla bra alla andra är och inspireras av det. Tips och trix i alla ära, men också känna tävlingsinstinkten komma krypandes... För kan dom, så nog fan kan jag! Dom är väl inte mer supermänniska än någon annan. Det gäller bara att nöta, öva, nöta, öva ...etc.

Ha det gött! // Yours truly... Vicky

Beställning

Jag gjorde en liten beställning tidigare idag minsann. En liten bok med fina bilder. En dyr bok, men förhoppnings en bra bok. Jag är på hugget. Har bara inte fått några barn gjorda här på senaste precis...

Peace

RSS 2.0