Test!Jag har lovat väldigt länge att göra dekor till en arkad-spelmaskin. Nu har jag brainstormat ihop denna. Jag måste prova och testa, för jag suger när det väl kommer till krita. Ritade denna i lördags och målade den lite i photoshoppen. Så nu har jag fått lite inspiration igen. Får se hur det tar sig sen i slutändan. Håller tummarna för mig själv och min hjärna nu.

Personliga favoriter i repris

I sin enkelhet
Jag älskar att rita bröst och rumpor och saker som är lite störda...
Jag borde komma med något nytt! Men jag är upptagen med att ha magsår...
Men det kommer, det kommer!

SjälvporträttETT JAG

Ett självportträtt tillverkat i Illustrator. Tog en kväll. Men blidde rätt nöjd faktiskt. Kör dock fortfarande på ett lite äldre Illustrator, men vad fan. Talangen sitter inte i mjukvaran, det sitter i skallen och handen.

Lite gradients...Det funkar
Jag är inte bruden som använder toningar egentligen. Men gör man det rätt, så kan det bli rätt så vackert. Utan att se för techno ut. Får fortsätta testa lite olika metoder så kanske jag blir kung någon vacker dag!Hello handsome!


En i färg...


Och en i svart och vitt. Svartvit aningen blev skönare..


Jag borde skaffa en hemsida. Men den hemsidan skulle ju bli exakt lika späckad med galet. Fast i sorterat urval tror jag. Men kanske lägga upp ting med lite syfte och färdiga produkter och test på trycksaker. Jag får fundera en stund till. Har lovat att göra en snygg header under dagen. Sen tänker boyfriend ge mig grundkurs i hur man kodar sidan. Han kan allt. Han kan fan allt. Han är allt bra go han!So dead...


Liten illustrator-bild


Red Head


Blue StuffLite ritat dagen till ära. Nu jobb. Good day!

Ni som är snåla...


Ja, för er som är snåla och förbrukar pennor som dasspapper. Man kan ta gratis pennor på ClasOhlssons.

Monday morning & lite ritatEn fullspäckad vecka framför mig.
Jobb 7 dagar i streck. Känns okej. Men det känns mindre bra att gå varje dag. Skulle döda för en privatchaufför. Eller ett private jet. Eller en limo driver of my own. Nerå, det är bara att härda ut och gå.
Lite musik i öronen skulle underlätta dock! Tänker nog snart ta mina julklappspengar och investera i en ipod... det är planen.

Slut på ordbajsandet för dagen. Ha det gott!

RSS 2.0