Gud va mycket jul

God jul alla
Det är supermysigt här hemma. Mamma har gått lös med julpynt som heter duga. Allt är äckligt överjuligt med en tomte inklämd i varje hörn. Som det ska vara. Enda som fattas är en pojkvän i famnen :) Alla dagar hittils har varit supermysiga ändå... så. Och ikväll ska jag träffa Banan, Mickaela, Helena med flera. Inte pratat med så många mer :) Tjejkväll hos mig breve julegran.. "-ish" tror jag det blir. Å en jul-öl :)
From the 80´s
Fann pappas gamla olympus. Hade tänkt leka med den, men fjädern var paj. Så jag nöjde mej med att titta på den. Väldigt fager. Det är något med gamla grejer som får en att skaka lite av lycka.. Dom är tunga och mycket att ta i! ;) Men nu... over och ut.

Hej, jag är sjuk!

Typiskt
Min kropp informerade mig just om att den hade tänkt vara sjuk i helgen. Trevligt när man har en ledig helg för en gångs skull. Så idag och ikväll är jag sjuk, fattig och vill göra med än vad jag kan. Men jag nöjer mig med det lilla trevliga som finns:
Jag orkade stuva lite makaroner, så det blev gormémiddag idag med min Cristopher i soffan. Trevligt :)

Men jag har i alla fått lite hårprylar. Hatar att se normal ut. Ser sjukt tråkig ut nu. Sjuk och tråkig. Köpt lite färger att exprimentera med. Och en glans-spray. Maria Nila... Bra skit.

Inte mycket till ro

Kan den här månaden ta slut
Fan vad jag längtar till julen, då jag får åka ut i lugna skogen, träffa släkten och vänner, dricka glögg, ha på mig tjocksockar, äta julmat och tugga knäck. Lär bli fullspäckat schema ändå där hemma, så blir nog inte så mkt vila som jag tänker mig... Måste ha ledigt fem dagar vilket av två är pack- och resdagar. Suger att det är så långt bort och att man måste ta med sig hela livet.  Men ska bli skönt att komma hem till mamma och alla. För det enda jag gjort nu i flera veckors tid är att cykla till jobbet på blåis, jobbat, cyklat hem, fikat, lagt mig, vaknat, vilat, ätit, cyklat till jobbet på blå-isen igen, kommit hem , fikat, sovit... etc.  SÅ idag tänkte jag städa, cykla på blåisen till jobbet....IGEN. Och imorgon tänkte jag träffa mamma..och sen jobb.  Sen har jag typ inga pengar nästan, inga planer, inget att göra i helgen. Jag är ledig i alla fall. Men det kvittar känns det som....
Köpte just lite hårtoning på faktura
Hell yeah! så jag får betala när jag fått lön. HAhaha...åååå , fan vad sämst december är. Man lägger alla pengar på klappar. Men det är ju bra att man får lönen som julklapp den 23e ist då. Och vad det gäller att städa lägenheten idag... får se om jag orkar. Mina fötter är trasiga efter att ha stått för mycket.

Skaffa frilla...

Jag är känd för mina kluvna hårtoppar.
Men inte idag. Hade ledigt en dag, så passade på att klippa mig på Clip. Fick en lugg, förfriskad hårfärg och några blonda partier i underhåret på köpet. Tjo och fräs! Det var annorlunda. Men livet är för kort för att inte prova alla hårfärger som finns. Det är ju det bästa med att vara tjej. Farmor kommer döda mig nu...för hon älskar min panna. "Dölj inte din vackra panna".  Om min panna nu är så åtråvärd, så är det väl bäst att jag döljer den. Är ju en upptagen kvinna sen länge ;)
Döden. Nu hinner jag inte med mera fritid. Äta står på schemat. Äta upp sig.

Det står stilla på skaparfronten...

Ingen tid ...
Från och med i november jobbar jag bara och äter. Finns inte mycket ork till annat. Man klämmer även ur all överskottsenergi på jobbet, så får ta tag i mina projekt när det lugnar ner sig... när nu det blir.
Och annars idag så ska jag duscha, kolla om det finns en tvätttid, äta och ja... har inget mer att berätta i nuläget.
Bara lekt lite med ideer på kookoos. Men eftersom jag bara har några timmar per dag då jag måste göra hussysslor, äta och vila upp mig, så går det inte så bra. Ångest all day long för att jag inte hinner med det jag vill. Men jag gör det jag kan. Kan inte göra så mycket mer i nuläget.  Nu hoppar jag duschen och jobb. Hej svej!

RSS 2.0