Snap out of it!

Nu när min sjukdom är så gott som bortblåst
... och hjärnan har vaknat till liv... så tänker jag börja jobba med två av mina projekt igen. Nu får jag ta och ge mig för fan. Det ena är Andrej´s dekal till arkad-maskinen som legat i vänteläge länge. Det andra är att komma på en idé till en tatuering for me myself and I.
Jag funderar på att hylla min idol Salvador
Vore kul att ha denna bild som grund för en tattoo MEN han är ju så förbannat ful. Men vi kan väl konstatera att bilden är underbar ? Han har ju blommor på sin mustasch!! Kärlek till honom.

Nej, men ärligt
Jag ska försöka designa en tatuering åt mig själv på kul. Kanske att jag kan klämma in min favoritblomma (rödfibbla) och göra något snyggt utav det. Och som nöd-plan tänker jag gadda in mitt favorit-konstverk Salvadors verk på min sköra hud. Så är det. Och så får det förbli.

PEACE / Vicky

Få koll

Idag var dagen då jag tog tag i en del av livet, vilket då var att byta a-kassa. Så nu ska det fixas.

Och annars så... har jag suttit i illustrator och gjort lite småsaker men inte riktigt kommit någon vart. Det är stopp i hjärnan. Har en bild om hur jag vill att det ska se ut. Har nämligen tänkt göra lite roliga etiketter. Men inget flyt! Jag är så dålig på text och fonter. Hittar aldrig någon snygg font på nätet och ingen av de på datorn passar in. Måste öva mig mer på att kombinera bild och text. För det är min svaghet... Skärp mig! Det är bara att nöta.

Det här var typiskt mig att tycka om:...kanske inte så användbart i alla lägen. Men det är ju snyggt och går att läsa! Det är väl huvudsaken ?!

Hej vänner!
Nu skuttar jag till jobbet

Och jag ska banne mig dricka en nymalen latte ikväll. Vi har ju som sagt stans bästa kaffe (smygreklam).

Har varit sjuk. Och det har varit ett par tuffa dagar. Har fortfarande inte fått fotfäste efter alla lasarettbesök kors och tvärs. Är på ett ungefär psykiskt skadad av dessa dagar. Terapivecka för mig nu med lite jobb. Det passar...

ANNARS DÅ? Jo, jag har införskaffat mig en ny dator. Och det kommer ske underverk här snart. Peace

RSS 2.0