Well hello there

In progress
Kvällen har bestått av att jag tillsammans med min boyvän försökt klura ut något skönt till hans bands hemsida. Det går rätt bra och vi har en ide. Det är dock lättare att ha en bild i huvudet på hur det ska se ut än när man väl sätter sig och ska  försöka göra något dugligt. Just nu är det inte i närheten av dugligt, så.. ja. Jag återupptar mitt lilla experiment imorgon.

Paralellt med bannerfixande åt jag pistageglass, cashewnötter och en papaya och såg två svenska filmer på tv.

Killen sitter i sitt studiorum och "fixar trummor"...vad nu det innebär har jag inte satt fingret på än. Han är då råduktig i allafall... Han borde få en medalj av mig egnetligen...  Men nu ska jag försöka övertala honom att klockan är sovdags.

Good day!

Provkör


Provkör min lånedator, trevligt att leka lite och fördriva tid :)


Bild: Vicky

Dagen till äraJag var snäll idag

Jag skänkte 10 kr till Unicef idag. Min karma är på topp, emn jag är störd!
Min börs är inte ämmad för att skänka pengar i detta nu. Jag är MC-Hammer broke!

Nytt och nyttigt
Testade att köpa Alpro Soya-dryck, och ja...den var som mjölk i konsistensen men smakade mjöl och socker.
Det funkade, det funkade... och eftersom det är sånt tjat om hur nyttigt det är, så inbillar man sig nästan att det faktiskt ÄR gott. Fast jag vet inte riktigt. Känner mig kluven på den här punkten.

Jag gick på stadens torg
Jag skulle köpa smör. Jag gick på ICA efter att jag följt min kära livskamrat halvvägs till jobbet. Efter ica gick jag på HM helt inställd på att bara köpa min nivea-tvätta-bort-kräm-grej... MEN! halva halva priset överallt på kläder. Det gick inte att hålla sig undan. Drygt... för jag blev galen och drogs med i shopping-gröten. Jag råkade köpa ett par billiga skor och ett par jeans med nitar för en hunka.

300 spänn fattigare på en dag tack vare att jag är tjej och vill se bra ut, att jag är snäll och vill hjälpa, att jag älskar att äta och att testa nya saker.

Och nu

Nu skall jag enbart fortsätta se tv som jag gjort hela kvällen. Jag ska också fortsätta hata min mobiltelefon som inte går att ladda. Vad gör man ? Jag som ville prata med min honey på hans matrast. Nu känns kvällen lååååång...väldigt lång.Ge mig sinnesfrid!

Min fortsatta vakna tid ikväll kommer att bestå av:

Lyssna på värdelös musik

Höra av mig till alla macanvändare jag känner

Ringa hjälpsamma nördiga vänner

Fördärvas över att jag sitter här när du är där

Äta knäck
Och...
Sörja att den tasmanska pungdjävulen kommer att vara utdöd om 10 år... :´(


Vilja och teknikJag funderar starkt på det!
Arbetade i CS3-versoner av programmen sedan återvänder min hemort Storuman för att jobba en vecka. Jag tänkte därmed också fortsätta arbeta i dokumenten. Men NEJ, se det vill inte min dator att jag ska. Min dator vill bara ha CS tydligen. Min dator vill att jag ska slå den sönder och samman. Den behöver fan dödshjälp och snart jag med...

Och på detta är det 17 c inne. Jag har mössa och halsduk på mig. Ser fabuloso ut.
2010 for the win....eller?


Bild: Merryn Owen (google)

Vad ska bli av ?

Bra! mycket bra start att börja det nya året bakis. Undra hur många som sitter bakis i soffan och ångrar gårdagens öl nu... hmm. Jag gav inga löften som jag ville börja jobba på, men ändå. Trött och jävlig är man. Känns inte som en nystart precis.

Men måsten finns ju helt klart. Söka jobb framför allt. Det är min plan och mitt måste.
Men idag har jag bara tagit det lugnt med älskling, ätit ett maxmål och käkat kiwi..
Såg även Billy Elliot på 8an... fin film. Skrattade till och med en gång.

Cristopher jobbar... poor bastard. Feel for u <3

RSS 2.0