Var bara tvungen...


...att testa hur jag skulle se ut som en "AVATAR"
Jag ser faktiskt ganska bra ut. Detta blir min nya look 2011!
Good day!

Gratis ska vara gratis

Överväga
En jättebra sida för trycksaker som jag råkat bli medlem i skickar ut mail om att man ska få gratis tryck mm.  Detta lät som rena drömmen för mig. Yey tänkte jag. Men nae... Jag la upp min egna design på en mugg jag hade tänkt få tryckt, "gratis" då . Men jag övervägde att skita i det. Valen jag hade var : Gratis trycksak + frakt 57 + leveranstid 21 dagar ELLER Gratis trycksak + frakt 225 + leveranstid 3 dagar.

Jag ville ju ha den för att den var gratis. Och jag vill inte betala 57kr för att få en gratis grej om 21 dagar. Som ändå inte blir gratis eftersom jag måste betala för den.

Jag hatar lurerier. Men jag skulle gjort samma sak om jag hade ett sånt företag. Dom tjänar ju på det vare sig kunden handlar för en större summa eller bara tar gratisgrejen. Dom håvar in kosingen.

Men nu är jag sjuk och trött, och måste sova. Behöver min skönhetssömn!


Bild: By Victoria Eliasson (2006)

Julkorts-verkstad


© Victoria Eliasson


Blått och vitt gifte sig...


My bears looks fierce


...Tordag - min sista lediga dag
Tog mina hästar till frissören idag. Dryg frissör som slet av mitt hår, men det slutade helt okej. Fick en lugg och lite blondare hår än vad jag hade. Lite förändring var på sin plats... Och nu kom pojken hem. Jag har som vanligt ingen middag på bordet åt honom. Jag är sämst ;) Nu behöver jag bra tv och vila, sedan jobba hela helgen.

Halvvägs...Ensam hemma
Jag kände att jag hade tid över, så jag målade halva tavlan.
Nu 'r jag trött.

RSS 2.0