Fevah´


Bild: Chris i somras

Han fick feber

Min pojkvän alltså. Stackars honom. Snart kanske det blir stackars mig. Men just nu är det mest stackars honom. Jag leker doktor som vanligt. Hoppas inte att det är influensa. Jag gillar inte den nya influensapesten som sprids här i världen. Må den brinna!

För övrigt så är jag kär ! Jag är även kär i livet... jag vill fortsätta leva!

HOLA

Gör vad du vill


... bränn mig på bål!

Jag tog bort precis allt på bloggen tidigare, men tänkte inte på att det var saker man egentligen ville ha kvar. Jag tänkte inte så långt, jag tänkte inte alls. Jag lyckas alltid göra något dåligt eller någon ledsen i ögat när jag vill göra något bra eller kul. Jag är klantarsel. Bränn mig! Stycka mig! Skär mig i tunna skivor, lägg mig på en subwaymacka och ät upp mig. Snälla.

Jag undrar när jag kommer ut ur mitt nötskal ?

God afton

Nystart
Kul. Tänkte att jag skulle börja om helt och hållet med bloggen, men behålla samma namn. Så jag tog bort allt skit som inte fyller någon fuktion och tänkte börja om på nytt. Detta eftersom jag faktiskt har börjat om mitt liv på nytt här i Umeå med en wonderbaaaar kille.

Så jag tänkte väl mest skriva om mitt liv här...och kanske lägga upp lite illustrationer och annat roligt som jag gillar. Så nu kanske bloggen blir roligare att besöka, mer som en hemsida och mer personlig, och inte som tidigare: massa tomma ord som ingen ändå orkar läsa.
Det var dock lite tråkigt att ta bort allt, det var ju några minnen där... Men dom minns jag i huvet lika bra, så.


En ny design på bloggen borde också komma inom kort. Det blir kul att testa.

Hem och äta nu! Hej!

RSS 2.0